top of page
  • Yazarın fotoğrafıZİA ONLINE

Çıkma Teklifi Geri Gelsin!

Hoşgeldin arkadaşım biz de seni bekliyorduk.. Günümüz ilişkilerinden sıkılmış, bunalmış ve “biz ne yapıyoruz yaa” diyenlerdensen kulübe hoşgeldin.


Bu yazıların kaç kişi ve kimler tarafından yazıldığını hiçbir zaman bilemeyeceksin. Ama yazıların sonunda; kararsız ve belirsiz hislerinle dolu aşk hayatının aksine, emin olduğun konular olacak :)

Bizi bazen “iç sesin”, bazen “mahallenin abisi” bazen de “yakın kız - erkek arkadaşın” gibi hissedebilirsin. Bu yazılar ilişki tavsiyesi vermeyecek günümüz ilişkilerini yakın mercek altına alarak yalnız olmadığını hatırlatacak.

Sosyal medyada dolaşan “Aşık Olan Kadın Nasıldır” “Bir Erkek Seni İstiyorsa” “Ulaşılmaz Olmanın Yolları” gibi içeriklerden bıkmışsan ve “Çıkma Teklifi Geri Gelsin” jenerasyonundaysan ne demek istediğimizi zaten çok iyi anlıyorsun.

Çünkü tam da senin ve bizim yaş grubumuz arada kalan jenerasyon olmadı mı?

10000 sms zamanlarını hatırlıyorsan ve bu zamanlarda bir aşk yaşamışsan senin işin daha da zor farkındayız :)


!!!Çıkma Teklifi Geri Gelsin!!!

Love Bombing, Gaslighting, Ghosting derken iki bilemedin üç görüşmenin yaşandığı günümüz flörtlerinde belirsizlik dolu dizgin devam ediyor.

Dijital flört şiddeti diye adlandırılan bu terimleri uygulayanlar, aşkı tamamen yok edip belirli kalıplara sokmaya oldukça meraklı olsa da kendini net olarak ifade etmekten çekinmeyecek kişilerin hala var olduğuna inanıyoruz. Umarız şehir efsanesi değildir.


Durum değerlendirmemize başlayalım…


Teklife Adım Adım

Öncelikle ilişkilerin netliğe kavuşamamasındaki en büyük sebebin günümüzde ulaşılabilirliğin artması olduğunu düşünüyoruz. Seçenek çok. Kendini bir seçenek olarak görmeyenler ise aşırı egolu zannedilerek bölüm sonu canavarı tarafından yeniliyor :)

Birden fazla kişiyle görüşüp sevgili gibi davranıyorlar ama kimsenin sevgilisi olmuyorlar. Bazıları için gayet iyi bir olay olsa da romantik bir birliktelik isteyenler artık bir “love” mülakatına daha girmeye hazır değil!


İlk olarak herkes tarafını seçsin!

-İlişki istiyor musun? Cevap basit: -Evet ya da -Hayır.

Bunun dışındaki tüm cevapları bölüm sonu canavarımıza uğurluyoruz.

Böylelikle net’ler ve ret’ler olarak ayrışabiliriz. :)


I Said Yes

Tarafımızı seçtik. Şimdi

en önemli konulardan biri olan “denge”yi ele alalım. Kendi içinizde dengeyi bulduktan sonra karşı tarafa da hislerinizi yansıtmak kolay olacaktır. Tahammül seviyeniz ne durumda bilemeyiz ama bir ilişkiye hazırım ve bu kişi o diyorsanız doğru ve istikrarlı iletişim kurarak belki dördüncü buluşmaya geçebilirsiniz :) eğer şanslıysanız “çıkma teklifi” bile alabilirsiniz! :)



Comments


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page