top of page
  • Yazarın fotoğrafıMakeup Artist Deniz Çetinkaya

Çok Çarpıcı: Kırmızı Ruj Makyajı

Kırmızı ruj makyajını öne çıkaran en büyük detay gözlerimiz.

Her göz rengine yakışan ve gözlerin var olan ışıltısını ortaya çıkaran kahverengi tonlarından yardım alabilirsiniz. Ben daha iddialı olmayı seviyorum diyenlere; ''smokey eye'' tarzı tam size göre. Tabii buradaki kilit nokta kirpikler. Göz yapınıza ve makyajınıza uygun kirpiği de taktınız mı tamamdır.

Photo credit: @pinterest


Çoğu kişinin günlük hayatta ağır olabileceğini düşündüğü kırmızı renk ruj tonlarını uygulamanın tam zamanı olabilir. Benim de favorim olan kırmızı rujları kullanırken cildimizin daha sağlıklı daha temiz olması önemli.

Fresh bir görünüm isteyenler için gözlerde yoğunluğa kaçmadan daha soft renkler tercih etmek risksiz olacaktır. Crease bölgesine nude bi renkle yumuşak bi geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca bu aşamada çok pratik olan ışıltılı krem farlardan yardım alabilirsiniz.


Tüm makyaj stillerinde en büyük yardımcımız kontürlere değinmeden olmaz. Yüzünüzde öne çıkarmak veya gizlemek istediğiniz yerleri açık ve koyu renklerden oluşan kontür ürünleriyle tamamlamayı unutmayın!

Ve son olarak siz siz olun yaptığınız makyajın gece boyu ilk yapıldığı haliyle kalmasına destek olacak makeup fixing spreyleri es geçmeyin!


Kapak fotoğrafı: @pinterest

Makeup Artist

Deniz ÇETİNKAYA @makeupdenizz

Commentaires


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page