top of page
  • Yazarın fotoğrafıZerrin İrem Akbay

Yeni Yıl Ruhuyla Evinizi Dekore Edin!

Yılın en büyüleyici zamanı geldi çattı! 

Sıcak çikolata veya bir kadeh şarap eşliğinde yeni yıl ruhuyla evinizi dekore etmek, belki de yılın en keyifli anlarından biri.

Hem kendi hem de evinizin enerjisini ufak dokunuşlarla yeni yıl çoşkusuna hazırlamak için tüyolara gelin birlikte göz atalım.


Renklerin Gücü

Yılbaşı dekorasyonu denildiğinde akla gelen temel renkler kırmızılar yeşiller ve tabii varaklı altın sarıları ve griler…

Dış kapınızın girişinden itibaren bu renklerin gücünden yararlanmak evinize sıcak ve davetkar bir hava katacaktır. 


Aksesuarların Etkisi 

Olmazsa olmaz yılbaşı ağacı ve üzerindeki işçilikli süsleri evinizin en sevilen köşesinde yerini alırken, mumların ve hoş kokuların da etkisini göz ardı etmeyin. 

Sevdiklerinizle birlikte kurulan o geniş sofralarda yine yılbaşına uygun masa örtüsü ve suplalar zarif ve şık bir dokunuşa imza atacaktır.


Aydınlanın!

Dekoratif ışıklar, büyük avizeler…

Seçiminiz ne olursa olsun yılın bu zamanlarında mutlaka loş ışıkla kendinize zaman yaratın! Yeni yılın mucizelerini düşünün ve inanın. 

Orta sehpanızın, dresuarınızın, masanızın üzerinde ışıklı yıldızlara, mumlara, pırıltılı aksesuarlara, led ışıklarla dolu yılbaşı özel tasarımlarına ve bol ışıltıya yer verin.


Kendinizden Bir Parça 

En sevdiğiniz renkte bir şamdan, vazolarda en sevdiğiniz çiçek, aile fotoğrafınız, sevimli dostunuzla olan tatlı bir fotoğraf ve sizin için anlam ifade eden daha nice objelerle evinize kişisel dokunuş katmayı unutmayın.

Bu büyüleyici zamanlarda sevdiklerinizle olmanın keyfini çıkarın, muhteşem anılar biriktirin ve bol bol dilek dileyin! 


Mutlu yıllar!



Comments


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page