top of page
  • Yazarın fotoğrafıZİA ONLINE

Yaz Enerjisi: Trend Renklere Gardırobunuzda Yer Açın! 

Yaz… Mini eteklerle, klasik şortlarla, en canlı ve parlak renklerle, cıvıl cıvıl yaz enerjisini çok özledik. Enerjinin arttığı bu dönemde moda dünyası en gözde renklerini gözler önüne seriyor. E bize de hangi rengi nerede kullanmamız gerektiğini düşünmek kalıyor. Hazırsanız sezonun gözde renklerine doğru adım atıyoruz!


Güneş İhtişamı: Parlak Sarı 

Güneşin sıcaklığını iliklerimize kadar hissettiğimiz bu aylarda, parlak sarının enerjisinden faydalanmamak olanaksız. Bu yaz öne çıkan sarı, elbiselerden aksesuarlara her alanda kendini öne çıkarmayı başarıyor. Moda dünyasında cesur adımlar atmaktan çekinmeyenler sarı tonlarını mutlaka beyaz ve mavi renklerle kombinleyerek kontrast yaratmayı es geçmesin.


Ben Buradayım! : Turuncu

Enerjik ve pozitif olan turuncu canlı ve çoşkulu duruşu ile her tonda kendinden söz ettirmeyi seviyor. Özellikle bronz tenin uyumunu nar çiçeği turuncusuyla yakalamak yaz sezonunun vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. 


Derin Anlam: Deniz Mavisi

Yaz sezonunun akla gelen ilk renklerinden olan deniz mavisi, sakinleştirici ve etkileyici tonuyla gardıropların sevilenleri arasında. Beyaz ve krem tonlarıyla iyi bir uyum yakalayan deniz mavisi, zarif bir görünümde olmanızı sağlayacak. 


Saf ve Ferah:  Beyaz

Keten elbise ve şortların en sevilenleri şüphesiz beyazla. Beyazın sade ve zarifliğini renkli aksesuarlarla destekleyebilir, hem şehirde hem de plajda rahatlıkla tercih edebilirsiniz.


Kapak fotoğrafı: @bellahadid

Kommentare


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page