top of page
  • Yazarın fotoğrafıZİA ONLINE

Vizesiz Gidilecek Noel Pazarları 

Yeni yıl için geri sayım yaparken ışıl ışıl muhteşem atmosfer de tüm sokaklara yayılıyor. Pasaportlarınız hazırsa bir yolculuğa çıkıyoruz.

Aralık ayı boyunca devam eden, vizesiz Christmas Market'lere birlikte göz atalım.


Sırbistan

Avrupa’nın en iyi Christmas marketleri arasında olan Novi Sad şehrinin Özgürlük Meydanı’nda ağaç ev standları 10 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında kurulacak.

Yılbaşı ruhuyla süslenen sokaklar, at arabaları ve tüm gün koronun söylediği şarkılarla yeni yılın mucizelerine kucak açmaya hazır olun!

Novi Sad 10 Aralık- 15 Ocak

Belgrad: 10 Aralık- 15 Ocak


Karadağ

Karadağ şarabınızı yudumlarken büyüleyici doğa manzaraları eşliğinde yeni yıl heyecanına ortak olun! Christmas marketlerde ev yapımı yöresel yiyeceklerin tadına bakabilir ve sevdiklerinize de oradan bir parça götürmek için hediyelik eşyalardan seçebilirsiniz. 

Kotor 1 Aralık- 7 Ocak

Podgorica: 1 Aralik ve 7 Ocak


Kosova

Kosova’nın en büyük şehri ve başkenti olan Pristine, Noel marketlerinde masalsı atmosferi ile sizi büyüleyecek. 

Priştine: 8 Aralık – 30 Aralık



Gürcistan

Türkiye’den vizesiz ve pasaportsuz gidilebilen Gürcistan, yine yöresel lezzetleri ve ışıklarıyla içinizi ısıtacak bir seçenek. 

Tiflis: 25 Aralık – 15 Ocak


Bosna Hersek

Saraybosna’da Holiday market adı altında gerçekleşen Noel pazarları, yeme - içme alanları, büyük buz pisti ve hediyelik eşya satan kulübeleriyle harika anılar biriktirmenize imkan sunacak.

Saraybosna 14 Aralık-14 Ocak


Yeni yıl öncesi ya da yılbaşında farklı kültürlerde zaman geçirmek, yeni insanlarla tanışmak ve bu yılı unutulmaz kılmak isteyenler, macera sizi bekliyor! 

Sağlıklı, mutlu, keşif dolu yıllara!


Comments


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page