top of page
  • Yazarın fotoğrafıZerrin İrem Akbay

Romantik Komedi Sevenlerin Mutlaka İzlemesi Gereken Filmler

Sıkılmadan tekrar tekrar izlediğimiz filmler vardır. Zamansız, içten ve içimizi ısıtan. Bu yazımızda, bizleri gerçek aşkın mümkün olduğuna inandırıp hayaller kurduran o 5 romantik komedi filmini derledik.


50 İlk Öpücük

(50 First Dates)

Lucy, geçmişte yaşadığı bir trafik kazasında kafasına bir darbe alır ve her gün bir önceki gün yaşadıklarını unutarak uyanır.

Henry bunu fark ettiğinde Lucy'nin kendisini unutmasına izin vermeyecek, her gün onu kendisine aşık etmenin yollarını arayacaktır.


En İyi Arkadaşım Evleniyor

(My Best Friend's Wedding)

Julianne ve Michael 28 yaşına kadar başkalarıyla evlenmedikleri takdirde birbiriyle evlenmek üzere bir anlaşma yaparlar. Michael evlenme kararı alınca aslında ona içten içe aşık olan Julianne, bu evliliği bozmak işe koyulur ve evliliğe sadece 4 gün kalmıştır.


Kadın Aklı Erkek Aklı

(The Ugly Truth)

Kadın erkek ilişkileri hakkında tamamen farklı düşüncelere sahip olan TV programı yapımcısı Abby ve TV yıldızı Mike birlikte çalışmaya başlamak zorunda kalır.

Abby Mike’ın programda olmasından hoşlanmaz ve bir anlaşma yapmaya karar verirler. Abby'nin yeni tanıştığı bir adamla ilişkisinin düzgün gitmesi için Mike yardım edecektir, eğer sonuç istenildiği gibi olmazsa Mike işi bırakacaktır.



Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir

(How To Lose A Guy in 10 Days)

Andie çalıştığı dergide “Bir Erkeği 10 Günde Nasıl Kaybedersiniz" konulu yazısı için kolları sıvamışken, Çapkın Barry’nin ise kazanması gereken bir iddia vardır. İkisi de görevleri için birbirlerini seçmiştir.


Keşke 30 Olsam

(13 Going On 30)

İçinde bulunduğu hayattan pek memnun olmayan Jenna’nın 13. Yaş doğum gününde her şey ters gidince dileğini 30 yaşında olmaktan yana kullanır. Sabah uyandığında dileği gerçekleşen Jenna kendini eğlenceli ve başarılı bir hayatın içinde bulur fakat değişen başka şeyler de vardır.



Comments


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page