top of page
  • Yazarın fotoğrafıZerrin İrem Akbay

Keyifli Bir Kaçışın Anahtarı

Hayatın koşuşturması, işlerin yoğunluğunda sosyal yaşantıya eskisi kadar zaman ayıramayanlardan mısınız? Halbuki hayatın monotonluğundan kaçışın ve ruhu beslemenin en güzel yolu kültür & sanat ve eğlence dolu aktivitelere daha çok zaman ayırmak. İlgi alanlarına göre oldukça geniş bir yelpazeye yayılmış olan kültür & sanat, eğlence dünyasına tekrar dahil olmak için bir adım atın!


Sanatın Büyüleyiciliği

Sanat, sadece bir resim galerisinde veya müzede sergi gezmek değil, aynı zamanda kendinizle bağlantı kurmayı ve kendinizi ifade ederek düşüncelerinizi paylaşmanın bir yolu olarak da görülebilir. Bir tabloya bakıp hissettirdiklerini gözlemleyerek, bir heykelin en ince ayrıntılarını farkederek, bir edebi eseri okuyarak duygu ve düşüncelerinizi derinleştirme şansına sahip olursunuz. Sanatın, yeni perspektifler sunarak içinizdeki yaratıcı potansiyeli de açığa çıkardığını unutmayın.


Sinemanın İlhamı

Çoğumuzun “En sevdiğin film nedir?” sorusuna bir cevabı vardır. Bu size ilham olan bir film olabilir, belki de sizi derinden etkileyendir. Bir sinema salonunda veya evinizin en rahat köşesinde, dev ekran karşısında atıştırmalıklar eşliğinde film izlemenin, farklı dünyalara yolculuk etmenin eğlenceli bir yolu olduğunu biliyoruz. Ve filmlerin rahatlatıcı etkisine kesinlike inanıyoruz.


Literatürün Derinlikleri

En son okuduğunuz kitap hangisi hatırlıyor musunuz? Peki bir de kitap bittikten sonraki ruh halinizi hatırlayın. Uzun bir süre etkisinden çıkamadığınız ve aklınıza kazınan kitaplar vardır. Bilgelik kaynağı olan kitaplar, hayal gücünü geliştirerek yepyeni fikirlerle dolu bir dünyanın kapılarını açarak, okuyucuyu farklı zamanlara ve mekanlara taşırken olaylara yeni bakış açıları geliştirmeyi, empatiyi güçlendirmeyi ve yaşam derslerini de bizlere sunuyor.

Hangi kitaba başlayacaksınız? :)


Seyahatin Heyecanı

Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere gitmek, yeni bir maceralara atılmanın en heyecanlısı diyebiliriz. Farklı kültürleri deneyimlemek, yeni insanlarla tanışmak yaşama renk katmanın yanı sıra hayata başka bir perspektiften bakmanıza da olanak sağlıyor. Hayatınızda bir yenilik ve unutulmayacak anılar biriktirmek istiyorsanız seyahat etmenin vakti gelmiş demektir.


Kapak fotoğrafı: @pinterest

Comentários


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page