top of page
  • Yazarın fotoğrafıInfluencer Ece Akyıldız

Influencer’ın Plaj Çantasında Ne Var?

Merhabalar sevgili ZİA ONLINE okurları, Ben Ece Akyıldız. Plaj çantamın olmazsa olmazlarını beraber keşfetmeye hazırsanız başlıyoruz;


İlk olarak;

En Sevdiğim Bronzlaştırıcı

Yazları genelde severek kullandığım bronzlaştırıcı Eda Taşpınar'ın ürünleri oluyor.

Eda Taşpınar “Bronzing Bomb” en çok tercih ettiğim ürün. Çok kısa sürede, güzel bir bronzluk elde etmek için kullanabilirsiniz. Ama ten renginiz çok beyaz ise öncelik tercihiniz bu olmasın, ilk olarak teninize uygun güneş koruyucularla kendinizi güneşe hazırlamalısınız. Ben güneş kremlerimi ve koruyucu kremlerimi yanımda bulundururum. Ayrıca Yves Rocher’in Monoi yağı bronzlaşmış tende çok hoş bir parlaklık sağlıyor mutlaka denemelisiniz.



Kimono / Pareo

Kimono genel olarak ne renk bikini veya mayo giydiğimle alakadır. Hepsine uyumlu şekilde kombinlerimi yapıp plaj çantamı hazırlarım.

Plaj çantamda olmazsa olmazım beyaz keten gömleğim ise her zaman yanımda olan bir kurtarıcıdır. Benim için her şeyle uyumlu ve her kombine eşlik edecek bir parça.

Pareo da yanımda olan vazgeçilmezlerim arasında.


Lip Balm

Yazın makyaj yapmayı tercih etmeyenlerdenim. Bence bronzlaşmış tene en uygun ve sizi kurtaracak makyaj ürünü lips glosslar. Benim çantamdan ayırmadıklarım KiKo’nun lip glossları ve Golden Rose’un lip oilleri.


Bikini

Plaj çantamda genel olarak yedek bikinilerim vardır. Happy hour olacaksa ona uygun bir beachwear kıyafeti de bulundururum.


Yaz Mevsimi İmza Parfüm

Yaz mevsiminde genel olarak daha az şekerli ve daha çiçeksi kokular kullanıyorum. İlk tercihim arasında Viktor&Rolf Flowerbomb Ruby Orchid var.

Çiçek notaları ve kalıcılığıyla teninizde imza bir koku bırakıyor.

Diğer bir tercihim de Giorgia Armani My Way, çiçeksi ve hafif olmasıyla tam olarak bir yaz kokusu.

Tavsiye edeceğim bir diğer ürün de hem bütçe dostu hem de çok hoş kokan Yves Rocher’in Monoi parfümü.


Saç Bakım Ürünleri

Saçlarımı denizden sonra taramak için tarak ve yıpranmasını önlemek için saç bakım ürünlerim çantamın olmazsa olmazlarından.


Gözlük

Ve tabii ki bikini kombinime uygun gözlüğüm de her zaman yanımda olur.


Kapak fotoğrafı: @pinterest


Comentarios


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page