top of page
  • Yazarın fotoğrafıZerrin İrem Akbay

İç Huzura Erişmek

Yaşamda iyi ya da kötü ne olursa olsun dengede kalabilmek önemli. Hayatın karmaşık ve yoğun anlarında iç huzura erişmek daha zorlayıcı olsa da, başarılı olmanızı sağlayacak 5 tüyo bu yazımızda.

1/5 Kabullenin

Yaşadığınız olayları kabullenmekle başlayın. Bulunduğunuz an şu andır ve yaşanılanları değiştiremezsiniz. İçinde bulunduğunuz durumları değiştirme imkanınız varsa bunun için çabalayabilirsiniz ama müdahale edemediğiniz durumlar için kendinizi strese sokmayın.



2/5 Pozitif Düşünceden Ayrılmayın

Düşüncelerin hayata olan etkisini göz ardı edemeyiz. Her olayda görülmesi gereken güzelliklere hayatınızda yer açtıkça pozitif alanın büyüdüğüne şahit olacaksınız.



3/5 Kendi Değerinizi Unutmayın

Hayatınızın başrolü sizsiniz. Hayallerinizin ve sizi mutlu eden şeylerin peşinden gidin. Başkalarını mutlu etmek için kendinizi üzmeyin. Tüm bunları yaparken çevrenizdeki negatif insanları elemeyi de unutmayın.



4/5 Doğada Daha Sık Vakit Geçirin

Temiz hava eşliğinde doğa yürüyüşleri her zaman iyi bir aktivite. Doğa içinde kır evinde küçük bir inziva ise kendinize vakit ayırmak için birebir.



5/5 Minnettar Olun

Sahip olduklarınız için her an minnettar olun. Her istediğinize sahip olamasanız da her yeni günün yepyeni fırsatlar barındırdığını unutmayın.


Comments


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page