top of page
  • Yazarın fotoğrafıİç Mimar Betül Akyazı

Giyebildiğimiz Tasarım Beessoft

Tarzımız; dokunabildiğimiz tasarımlardan en çok hayatımızın içinde olan, en ufak detayında dahi kendimizden bir his taşıyabildiğimiz, dünya üzerinde varlığımızı yansıtabildiğimiz en geniş alan sanırım. Herkes kendi öz enerjisiyle eşsiz, olduğu gibi biricik ve değerli. Ufacık bir tokanın dahi beğenimize göre seçilebilmesi alanı, tarzımızı yansıtabilmemiz için bizi kendi yarattığımız kocaman bir sanat alanının içinde hissettiriyor.

Bu alanın bazı bölümlerini tasarlayabilmek ve bu alana dahil olmak da çok değerli benim için. Ortak enerjilerin sonucunda tercih edilebiliyor olmak, anılara birtakım tasarımlarımla eşlik edebiliyor olmak eşsiz bir his.

Bu ay sanat bölümümüzde iç mimari alanımda yazdığım ‘’Evimizdeki Sıcaklık’’ yazımda incelediğim örgü ürünlere paralel olan Beessoft ürünlerimi de sizlerle paylaşmak istedim. Örgü alanı elbette ki hayatımızda en fazla tekstil alanında yer alıyor. Örme şapkalar, eldivenler, hırkalar ve pek çok giyim eşyasının yanı sıra gelişiyor ve değişiyor zamanla. Daha sanatsal, daha modaya uygun, daha çok kendimizi yansıtabildiğimiz bir oluşuma kucak açıyoruz böylelikle. Zamanla çeşitlenen iplikler, örme stilleri de bize sonsuz bir tasarım dünyası sunuyor.


Lightybees


Linebees


Beessoft bu alanda modern modelleri ve kişiye özel tasarım imkanı ile sizin zevkinize uygun ürünler üretebildiğimiz bir marka. Belirli üretim süreçleri dahilinde uygun modeller üzerinden özel siparişler verebileceğiniz, kendi belirlediğiniz modeller üzerinde çalışabileceğimiz, seçtiğiniz modellerde renk ve örgü modeli belirleyebileceğiniz; yazımın başında da belirttiğim gibi sizin tarzınızda, sizin enerjinizi yansıtabileceğimiz birçok seçeneği size sunduğumuz bir alan yarattık.

Ürünlerimiz çeşitli türden ipler kullanılabilen örgü sanatıyla üretildiği için, her mevsim kullanılabilme özelliği taşıyor. Kadife ipler, yün ipler, keten ipler, pamuk ipler, yazlık ipler gibi bir çok çeşitli iplerden ürettiğimiz bu ürünler, uygun zamanlarda kullanılmaya elverişli olarak tasarlanıyor.



Brownybees


Blackbees


Hala gelişmekte olduğumuz bu marka içinde; sizin eşsiz bakış açınıza uyumlanıyor olabilmek bizim için çok keyifli. Güzeli ve özeli kendine layık gören, kendini en küçük detayına kadar değerli kılabilecek farkındalıkta olan, yaşadığı zaman içerisinde kendi zevkini yansıtabilecek imkanı yaratabilen herkesin içindeki bu değerli duyguları yaşayabilmesi dileği ile. Kadife beessoft ürünlerimiz ile sıcacık bir Ocak ayı dileyebilmenin keyfiyle iyi okumalar dilerim..


Ürünlere instagram sayfamda belirtilen bağlantılar ile ulaşabilirsiniz.


Kapak Fotoğrafı: @ecmella

Tasarımcı

Betül AKYAZI @ecmella @bee.sdesigner


Comments


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page