top of page
  • Yazarın fotoğrafıZİA ONLINE

Film Önerileri

Any Day Now

70’lerin sonunda kaybolan özel gereksinimli bir genç ve onu bulup evlat edinmek isteyen eşcinsel bir çiftin sıra dışı bir düzen içinde yaşadıkları anlaşılınca önyargılı hukuk sistemiyle olan mücadelesini konu alan bir film...

Any Day Now


Sol Ayağım

Beyin felçli olarak dünyaya gelen Christy Brown’un tekerlekli sandalyede geçen tüm yaşamı, bir gün sol ayağının bu felçten etkilenmediğini keşfetmesiyle hayata bambaşka bir şekilde tutunmasını gözler önüne seriyor.

Sol Ayağım

Siyah

Görme ve işitme engelli bir kızın öğretmeni sayesinde hayata tutuluşu konu alan bu filmde, ailesinin kalıplarıyla yetiştirilmiş olan genç kız öğretmenin zengin bakış açısı sayesinde herşeyi öğrenir ve başarır.

Siyah


Can Dostum

Yamaç Paraşütü yaparken kaza geçirip boynundan aşağısını kullanamaz hale gelen zengin iş adamı ve aristokrat Philippe ile eve yatılı aldığı hapishaneden yeni çıkan Driss’in hikayesi. Normal şartlarda hiçbir zaman yanyana gelmeyecek olan bu ikilinin iyisiyle kötüsüyle hayatın tadını çıkarmalarını konu alan güzel bir film.

Can Dostum


İçimdeki Dans

Brıdget Jones’un günlüğü ve Billy Elliot’ın yapımcılarında güzel bir film...

İki sıradışı arkadaşın kendi dünyalarıyla yüzleşmeye karar vermelerinin unutulmaz hikayesi. Michael, özel gereksinimli bireyler için özel inşa edilmiş Carrigmore Home’ a yerleşmeye karar verir. Taa ki asi ruhlu Rory O’shea ile tanışana kadar. Rory’nin onları bu sistemin dışına çıkaracak bir planı vardır.

İçimdeki Dans



ZİA ONLINE -logo.jpg

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page