top of page
  • Yazarın fotoğrafıMakeup Artist Deniz Çetinkaya

En Sevilen 5 Eyeliner !

Göz makyajının vazgeçilmezlerinden biri olan eyeliner uygulaması, renkli, klasik, kuyruklu hangi görünümde olursa olsun bakışlarda ki etkiyi arttırarak, tarzımızı yansıtmada da önemli rol oynuyor.


Bu aşamada uyguladığımız üründe en az kullandığımız teknik kadar önemli!

İşte en sevilen ve sizi en kusursuz sonuca ulaştıracak eyelinerler!



Inglot Jel Eyeliner: Kremsi ve ultra siyah yapısıyla hem uygulaması hem aldığınız sonuç harika.Suya dayanıklı yapısı sayesinde ise akma, bulaşma, topaklanma yapmaz.




Maybeline New York Studio Gel Eyeliner: Yağlı yapısı sayesinde daha kolay ve buğulu bir sonuç almak mümkün.Sabitlendikten sonra 24 saate kadar kalıcı olması göz makyajına kusursuz bir görünüm sağlar.






Nyx Professional Makeup Epic Ink Liner: Esnek kalem formdaki kıl fırçası sayesinde daha kolay eyeliner çekmek mümkün. 24 saate kadar kalıcı olması bu ürünü daha cazip hale getiriyor.




Sephora High Precision Eyeliner: Kıl fırçası sayesinde kontrollü ve incecik eyeliner çekmek gerçekten çok kolay. Ultra siyah ve waterproof olması ürünü vazgeçilmez yapıyor.



Beaulis Drag ıt Inkpen Eyeliner: Keçe uçlu yapısı sayesinde makyaja yeni başlayanlar ve eyeliner çekmekte zorlananlar için harika bir seçenek. Kolay sürümü, gün boyu kalıcı olması, net bir görünüm sağlaması ve uygun fiyatlı olması ürünü çok cazip kılıyor.

Kapak fotoğrafı: @kendalljenner

Makeup Artist

Deniz ÇETİNKAYA @makeupdenizz

Комментарии


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page