top of page
  • Yazarın fotoğrafıZerrin İrem Akbay

Ecrownish ile Party Havası

Özel günlerde ekstra renkli, abartılı ve eğlenceli olmayı sevenler buraya!

Ecrownish’i daha yakından tanıyacağız…

Merak edilenleri Ecrownish markasının sahibi Ezgi Muşabak’a sorduk, ZİA ONLINE okurları için yanıtladı.


Merhabalar öncelikle sizi biraz tanıyabilir miyiz?

Merhabalar! Ben Fatma Ezgi Muşabak, 2014 yılında Işık Üniversitesi uluslararası ticaret bölümünden mezun oldum. Mezun olduğum yıldan geçen seneye kadar aile şirketimizin çeşitli departmanlarında aktif olarak görev aldım. Psikoloji ve çocuk gelişimi ilgi duyup okuduğum alanlar. Hayatı daha anlamlı, daha renkli ve daha farkındalıklı yaşamak için yeni deneyimlere açık biriyim. Kendimin daha iyi versiyonunu aramak, ilişkilerimi daha kaliteli hale getirmek üstüne düşünüp, çalıştığım konular. Aile hayatı, arkadaşlık ilişkileri hayatta ki en büyük değerlerim. Seyahat etmeyi, yeni yerler görmeyi, farklı tatlar tatmayı çok severim.


Ecrownish nasıl kuruldu?

Eğlence temalı kendime hobi olarak yaptığım saç aksesuarını önce fotoğraf çekimleri için kullanıyordum. Sonra çoğaltıp arkadaşlarıma hediye etmeye başladım. Hepsi eğlenceli ve abartılı olduğu için Ecrownish’i hediye alan kişinin yüzünde hemen bi gülümseme oluşturuyordu. Beraber geçireceğimiz güne renk ve tema katıyordu. Acaba bu ürünlere ticari bir alıcı çıkar mı düşüncesi, daha doğrusu arkadaş çevresinden artan taleplerle birlikte kendiliğinden evrilen bir süreçle 2018 yılında resmi olarak Ecrownish markasının patentini alıp faturalı satışlar yapmaya başladım.



Daha önce görülmemiş tasarımlara imza attınız. Tasarımlarınızın ilhamı nereden geliyor?

Öncelikle, günümüzde o kadar çok şey yapılmış ve o kadar çok şey paylaşılmış ve hepsine de ulaşım çok kolayken Ecrownish’i “görülmemiş” olarak değerlendirmenize çok memnun oldum. Ecrownish’in ilham kaynağı özgür düşünme lüksünün olmasından geliyor. Hiç bir zaman seri üretim hedefimin olmaması, ticari kaygımın yüksek olmaması, bana özgür düşünebileceğim, abartabileceğim bir alan sunuyor. Çok emek vererek ve abartarak yaptığım bazı ürünler bazen çok uzun süre raf ömrü bekleyebiliyor. Ürünleri yaparken bu tarz riskler alabiliyorum. Şunu biliyorum ki bir sonra ki sene çok uygun bir tema yakaladığında o ürün yıldız parça olabiliyor.


Hazırlıklarınız ne kadar sürüyor?

Siparişle oluşturulup, kişiye göre özelleştirilip en baştan hazırlanan taçların yapılıp paketlenip kargoya hazır hale gelmesi iki hafta gibi sürüyor.


En çok hangi etkinlikler için tasarlamayı seviyorsunuz?

Ecrownish’ in hangi etkinlikler için kullanılacağından ziyade gerçekten takarken zevk alacak, şahane anlarına eşlik edeceğinden emin olduğum müşterilerin elinde olması beni çok tatmin ve mutlu ediyor. Paketi açtığında taçta kusur arayan müşterilere giden şanssız Ecrownish’ lerime üzülüyorum



Sizin için ayrı bir yerde olan tasarımınız hangisi?

Hepsi benim bebeklerim ☺


Bundan sonraki planlarınız neler?

Ecrownish’in organik ve kaliteli bir kitleyle büyümesini seviyorum. Bu şekilde devam etmesi, daha çok üretmek ve çoğaltmak..


Eklemek istedikleriniz?

Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Sevgiler..



Comments


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page