top of page
  • Yazarın fotoğrafıZİA ONLINE

Bir Hayalden Daha Fazlası

Nisan ayının yeri bende bambaşka…

Birbirinden farklı alanlarda birçok hayalimin gerçeğe dönüştüğüne tanık olduğum ay bu ay. 3 yıl önce dergimiz ZİA ONLINE’ı da nisan ayında kurdum. “Yeni Nesil Bilgiye Erişim” sloganıyla; farklı seslerin, fikirlerin ve deneyimlerin bir araya geldiği bir platform sağladık. Yolculuğuma eşlik eden harika insanlarla birçok konuyu ele aldık, hikayeler paylaştık, ürettik, geliştik.


Her ay yepyeni bilgiler, düşünceler dünyayı daha derinlemesine anlama fırsatını bizlere sundu. ZİA ONLINE hayal etmekle kalmayıp gerçekleştirdi. Bir fikir olarak başlayan bu yolculuk çok çalışma, tutku, emek ve istikrarla taçlandırıldı. Her sayımızda yeni hayaller kurduk ve gerçeğe dönüştürmek için çabaladık. Bugün 3. yıl kutlamamızda o hayallerin ne kadar büyük ve ne kadar güçlü olduğunu görebiliyoruz.


Dergimiz ZİA ONLINE’ın bu güzel yolculuğuna katılan herkese teşekkür etmek istiyorum. Okuyucularımıza, yazarlarımıza ve destekçilerimize minnettarız. Daha nice yıllar boyunca başarılarımızı kutlayacağımızı biliyoruz. İnandığımız sürece her şey mümkündür.


Sevgilerimle…

Keyifli okumalar.


Yayın Direktörü & Cover Model: @zerriniremakbay 

Stüdyo: @tasarimparki

Makeup Artist: @makeupdenizz

Sanat Yönetmeni: @serimsbu 

İç Mimar: @ecmella

İç Mimar / Gezi Yazarı: @gzdgzmurgl

Fizyoterapist: @fztakinozturkk

Comments


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page