top of page
  • Yazarın fotoğrafıZİA ONLINE

Aynı Tutku Yeni Heyecanlar

Kendimizi anın içine bıraktığımızda güzellikleri de kucaklamış oluyoruz aslında. Çok fazla düşünmeden içimizdeki o sese kulak verip peşinden gittiğimizde tam da olmamız gereken yere ulaşıyoruz. Yaz aylarının enerjisi de belki bu yüzden iyi geliyor bizlere, denizin, güneşin tadını doya doya çıkarıp enerji depoluyoruz.


Dergimizin dijital kapaklarıyla 12. sayısını yayınlamanın mutluluğunu yaşarken, haziran ayıyla birlikte düşüncelerimizi yazıya dökmenin yanı sıra radyo yayınımız ve video çekimlerimizle ZİA ONLINE severlerinin karşısına çıkıyoruz. Yeni projelerimizi ilk günün heyecanıyla devam ettiriyoruz. Her ay yepyeni içeriklerde yenileniyor, gelişiyor ve güncel kalıyoruz.

İletişime geçmenin her halini çok seviyoruz ve sesimizi sizlere duyuracağımız için yepyeni bir heyecan ve mutluluk içindeyiz.

Peki ZİA ONLINE’da bu ay sizleri neler bekliyor?

Sizleri büyüleyici bir sese sahip olan Soprano Ekin Naz Kaptan ile bir araya getiriyoruz, ışıltılı bir bakış açısını gözler önüne seriyor, stil ve yaşam tarzı önerilerini keşfetmenizi istiyoruz. Ombre modasından, konfor ve şıklığın birleşimine, yüklerden kurtulmanın hafifliğinden, trend renklere her şey bu sayının içinde mevcut.


Tek tık ile yeni nesil bilgiye erişimin keyfini çıkarın, git gide birbirimize daha yakınlaştığımız dergimizde bizi takipte kalın :)


Keyifli okumalar…

Kurucu / Yayın Direktörü : @zerriniremakbay 

Soprano : @ekinnazkaptan

Sanat Yönetmeni: @serimsbu 

Makeup Artist: @makeupdenizz

Restoratör İç Mimar: @ecmella

Fizyoterapist: @fztakinozturkk

Kommentare

Kommentare konnten nicht geladen werden
Es gab ein technisches Problem. Verbinde dich erneut oder aktualisiere die Seite.
ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page