top of page
  • Yazarın fotoğrafıZİA ONLINE

3 Adımda Yenilenme Rehberi 

Baharın gelişiyle yeniden doğuş ve tazelik enerjisi hissediliyor, sizce de bir şeyler yapmanın tam sırası değil mi? Bu yazımıza kulak verip uygulamaya geçerseniz, hayatınızda kendiniz için belirlediğiniz yeni hedeflerle tepeden tırnağa yenilenmiş hissedecek, ruhen, zihnen ve bedenen daha iyi olacaksınız.


1/3 Ruh Temizliği

İlk olarak içsel huzura ulaşmanın yollarını keşfedin. Duygusal dengeyi sağlayın. Hayatınızda size iyi gelen kişilere ve olaylara vakit ayırın. Aile üyeleri ve sevdiğiniz dostlarla etkinliklere katılın. Sanatın iyileştirici gücünden mutlaka yararlanın.


2/3 Zihinsel Temizlik

Stresi azaltmanın ve zihinsel olarak güçlenmenin yollarını keşfedin. Yoga, meditasyon, mindfullness uygulamalarına şans verin. Yoğun bir günün ardından kendinize zaman ayırın. Kitap okumak, müzik dinlemek veya sevdiğiniz bir aktiviteyle yenilenmenize izin verin. Negatif düşünce kalıplarının yerini olumlu düşüncelere çevirmeye çaba gösterin.


3/3 Beden Temizliği 

Kışın biriken fazla kilolarla vedalaşmak, daha aktif bir yaşam tarzına geçiş yapmak için kolları sıvama zamanı. Düzenli egzersizler, yürüyüşler, koşu ve spor salonunda geçireceğiniz verimli saatlere odaklanın. Taze sebzeler, meyveler, protein açısından zengin gıdalarla beslenmeye özen gösterin. Bol su içmeyi unutmayın ve cilt bakımınızı da aksatmayın. 


Bahar temizliğine kendinizi yenileme ile başlayın. Küçük adımlarla büyük sonuçlar alacağınızı göreceksiniz. Yeter ki isteyin ve o ilk adımı atın. Kendinize kuracağınız hayat düzeni ile daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam tarzına geçiş yapmanız mümkün.


Kapak fotoğrafı: @pinterest

Commentaires


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page