top of page
  • Yazarın fotoğrafıMakeup Artist Deniz Çetinkaya

14 Şubat Makyaj

Sevgililer günü için makyaj yaparken en önemli soru “nereye gidiyoruz? “ Eğer gideceğiniz yeri bilmiyorsanız abartılı yoğun makyajlardan biraz kaçınmak gerekir. Fakat nereye giderseniz gidin sizi çekici ve çok güzel gösterecek birkaç önerim var.


Photo credit: @haileybieber


Olmazsa olmazımız tabii ki kırmızı ruj. 

Kırmızı ruju uygulamak istediğimizde temiz ışıl ışıl bir cilt belirgin kontür hatları ve hafif allıklardan yardım alabiliriz. Gözlerde çok fazla renk oyunları yapmadan yumuşak bir geçiş veya sadece renk eşitliği sağlanmış bir göz kapağı bizim için yeterli olacaktır. Gelelim kirpiklere tabi ki bol bol maskara veya yoğunluktan kaçan takma kirpiklerden kolaylıkla yardım alıp çekici görüntümüzü tamamlayabiliriz. 


Photo credit: @pinterest


Etkileyici bakışlar isteyenler ise ışıltılı ve dumanlı göz farlarından yardım alabilir.

Koyu renklerle gölgelendirme uygulaması yapıp kirpik diplerini siyah farla belirginleştirdikten sonra göz rengimize, kıyafetimize uygun ışıltılı farı seçip etkileyici görüntümüzü tamamlayabiliriz.


Photo credit: @pinterest


Bana en romantik gelen makyaj görünümü ise doğal nude makyaj görünümü.

Abartısız gözler, nude dudaklar, temiz ışıl ışıl bir ten… Nude makyajlarda bence en önemli adım sağlıklı görünen bir ten ve şeftali pembe tonlarında uygulanmış bol allık. Bunlara ek olarak gözde fazla ürün kullanmadığımız için kirpiklerimiz dolgun ve uzun görünmeli böylelikle far kullanmadan o buğulu görünümü de elde etmiş olacağız…


Kapak fotoğrafı: @pinterest

Makeup Artist

Deniz ÇETİNKAYA @makeupdenizz

Comments


ZİA ONLINE -PNG.png

 Tüm hakları saklıdır © 2021 ZİA ONLINE

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • X
bottom of page